Antalya'da Düğün Hazırlığı Yapan Güvenlik Görevlisi Öldürüldü!
Gündem

Antalya'da Düğün Hazırlığı Yapan Güvenlik Görevlisi Öldürüldü!


10 November 20255 dk okuma1 görüntülenmeSon güncelleme: 10 November 2025

Antalya'da yaşanan korkunç olay, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Kaleiçi'nde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Tahsin Göker (26), otel önünde içki içen iki kişiyi uyardıktan sonra bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, genç güvenlik görevlisinin 2 hafta sonraki düğününe gölge düşürdü.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Dün gece saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda, Tahsin Göker, otelin önünde alkol tüketen Eyüp T. (20) ve arkadaşı H.S.'yi (kimliği belirlenemedi) uyardı. Uyarı üzerine çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eyüp T., yanında taşıdığı bıçakla Göker'i göğsünden yaraladı. Olay yerinden kaçan şüpheliler, ihbar üzerine kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tahsin Göker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüphelilerden Eyüp T.'nin 'uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak', H.S.'nin ise 'yaralama' suçlarından sabıka kayıtları olduğu öğrenildi.

Şüphelilerden Biri Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Eyüp T. tutuklanırken, arkadaşı H.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu karar, kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı.

Bu üzücü olay, güvenlik görevlilerinin karşılaştığı riskleri bir kez daha gözler önüne serdi. Görevlerini yaparken can güvenlikleri olmayan bu insanların korunması için daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulanıyor.

Antalya'da yaşanan bu vahim olay, sadece Tahsin Göker'in ailesini ve sevenlerini değil, tüm toplumu derinden etkiledi. Genç yaşta hayata veda eden Göker'in acısı, uzun süre unutulmayacak.