Burdur'da Faciaya Davetiye: Anten Tamiri Ölüm Getirdi!
Gündem

Burdur'da Faciaya Davetiye: Anten Tamiri Ölüm Getirdi!


30 October 20255 dk okuma13 görüntülenmeSon güncelleme: 31 October 2025

Burdur'da yaşanan üzücü bir olayda, anten tamir etmek için apartman çatısına çıkan 61 yaşındaki Ramazan Evcil, dengesini kaybederek hayatını kaybetti. Özgür Mahallesi Tabak Sokak'ta meydana gelen olay, bölgede büyük üzüntüye yol açtı.

Olay Yerinde Feci Son

Edinilen bilgilere göre, Ramazan Evcil, anten tamiri için çıktığı apartman çatısından yaklaşık 15 metre yükseklikten aşağıya düştü. Olayın hemen ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Evcil'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Evcil'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anten Tamiri Neden Tehlikeli?

Anten tamiri, özellikle yüksek yerlerde yapılması gerektiğinde ciddi riskler taşır. Bu tür işlerde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır:

  • Güvenlik Ekipmanları: Yüksekte çalışırken mutlaka uygun güvenlik ekipmanları (emniyet kemeri, kask vb.) kullanılmalıdır.
  • Profesyonel Yardım: Mümkünse anten tamiri gibi işler için profesyonel yardım alınmalıdır.
  • Hava Koşulları: Rüzgarlı veya yağışlı havalarda çatıya çıkmaktan kaçınılmalıdır.
  • Denge Kontrolü: Çatı üzerinde yürürken dengenizi kaybetmemek için dikkatli olunmalıdır.

Burdur'da Yaşam ve Güvenlik

Burdur, doğal güzellikleri ve sakin yaşamıyla bilinir. Ancak bu tür üzücü olaylar, her alanda güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Vatandaşların, özellikle riskli işlerde daha dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması hayati önem taşıyor.

Bu elim kaza, Burdur'da derin bir üzüntü yaratırken, yetkililer benzer olayların yaşanmaması için vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Ramazan Evcil'in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.