Ramazan Bayramı Alışveriş Yoğunluğu Kağıthane’de Başladı
Gündem

Ramazan Bayramı Alışveriş Yoğunluğu Kağıthane’de Başladı


19 March 20255 dk okuma20 görüntülenmeSon güncelleme: 14 June 2025

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala alışveriş telaşı İstanbul Kağıthane’deki indirim çadırında başladı. 14 Mart’ta kapılarını açan çadır, bayramın ikinci gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. İftar sonrası yoğunluğun yaşandığı çadırda, %70’e varan indirimler dikkat çekiyor.

Kağıthane’de Bayram Alışverişi İçin Her Şey Var

Kağıthane Hasbahçe’de yer alan indirim çadırı, sadece giyim ürünleriyle sınırlı değil. Ayakkabı, çanta, valiz ve çocuk giyimi gibi temel ihtiyaçların yanı sıra ev tekstili ürünleri de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca, yöresel lezzetler ve eğlence stantları da alışveriş yapanlar için keyifli bir atmosfer yaratıyor.

İndirimler ve Etkinlikler Bayram Boyunca Devam Edecek

14 Mart’ta açılan çadır, bayramın ikinci gününe kadar açık kalacak. Özellikle iftar sonrası saatlerde yoğunluğun arttığı çadırda, bayram alışverişi yapmak isteyenler için geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ziyaretçiler, hem uygun fiyatlarla alışveriş yapma hem de bayram atmosferini yaşama fırsatı buluyor.

  • %70’e varan indirimlerle bayram alışverişi
  • Giyim, ev tekstili ve yöresel lezzetler
  • Bayramın ikinci gününe kadar açık

Ramazan Bayramı öncesi Kağıthane’deki bu etkinlik, hem alışveriş yapmak isteyenler hem de bayram coşkusunu yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. İndirimler ve çeşitli etkinliklerle dolu bu çadır, bayramın keyfini çıkarmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi.